Şubelerimizin Genel Kurul Coşkusu Sürüyor
29 Ekim 2018, Pazartesi

Geçtiğimiz hafta sonu Siirt, Kars, Bartın, Düzce ve Nevşehir Şubelerimizin Genel Kurulları gerçekleşti.

SİİRT ŞUBEMİZ, VESİM EVİZ’LE DEVAM DEDİ

Siirt Şubemizin Genel Kurulu’na Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, İdris Baykan, Abdülaziz Aslan, Adıyaman Şube Başkanımız Yasin Barutçu, Ağrı Şube Başkanımız Fevzi Mağal, Batman Şube Başkanımız Zahir Seven, Bitlis Şube Başkanımız Mehmet Baki Kaya, Diyarbakır Şube Başkanımız Nurhak Ensarioğlu, Elazığ Şube Başkanımız Mehmet Karataş, Şırnak Şube Başkanımız Gıyasettin Uçaş ve Tunceli Şube Başkanımız Özgür Kırmızıtaş katıldı.

Siirt Şubemizin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Vesim Eviz, Şube Başkan Vekili Çetin Önen, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Metin Hazar, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Mete, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Aslan, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurullah Marakçı, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Musa Onur Toprak.

KARS ŞUBEMİZ, HASAN YAZICI İLE DEVAM DEDİ

Kars Şubemizin Genel Kurulu’na Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak, Ağrı Şube Başkanımız Fevzi Mağal, Ardahan Şube Başkanımız Serbülent Şentürk, Artvin Şube Başkanımız Fehmi Er, Erzurum Şube Başkanımız Abdullah Duman, Iğdır Şube Başkanımız Fettah Karadağ, Kocaeli Şube Başkanımız Erdal Yıldırım, Trabzon Şube Başkanımız İdris Aydın ve Van Şube Başkanımız Hikmet Bilgin katıldı.

Kars Şubemizin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Hasan Yazıcı, Şube Başkan Vekili Şener Cohan Timur, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Öztürk, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muharrem Koskalı, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Bahyettin Pak, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeycan Kanbay Karaman, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihat Özer.

BARTIN ŞUBEMİZ, NACİ DURMUŞ’LA DEVAM DEDİ

Bartın Şubemizin Genel Kurulu’na Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Amasya Şube Başkanımız Recep Eliaçık, Ankara 2 No’lu Şube Başkanımız Erdal Bolatçı, Ankara 6 No’lu Şube Başkanımız Umut Gümüşay, Ankara Üniversite Şube Başkanımız Ercan Öztürk, Bursa Şube Başkanımız Gökhan Yünkül, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Durali Baki, İstanbul Üniversite Şube Başkanımız İsmail Çor, Samsun Şube Başkanımız İlyas Biçer, Sinop Şube Başkanımız Ramazan Açıkgöz, Kastamonu Şube Başkanımız Mehmet Öz,  Karabük Şube Başkanımız Selçuk Taşyapar ve Zonguldak Şube Başkanımız Mehmet Ali Kara katıldı.

Bartın Şubemizin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Naci Durmuş, Şube Başkan Vekili Yüksel Tulumoğlu, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Öksüz, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Reşit Kumcu, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Funda Işıkkent, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Şahin, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Özer.

DÜZCE ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA CİHAN ÖZAL SEÇİLDİ

Düzce Şube Başkanımız Ayhan Büyükbingöl yeniden aday olmazken Cihan Özal başkan seçildi.

Düzce Şubemizin Genel Kurulu’na Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Himmet Bayar, Mustafa Örnek, Bursa Şube Başkanımız Gökhan Yünkül, Bursa Üniversiteler Şube Başkanımız Eser Yıldırım, Bolu Şube Başkanımız Sami Yılmaz, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Cesur Öztürk, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanımız İsmail Çor, Sakarya Şube Başkanımız Abdullah Sönmez ve Zonguldak Şube Başkanımız Mehmet Ali Kara katıldı.

Düzce Şubemizin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Cihan Özal, Şube Başkan Vekili Arif Şahin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlut Toraman, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrah Duru, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Ulusoy, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Samet Birinci, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Altıntaş.

NEVŞEHİR ŞUBEMİZ, HAKAN GÜNDÜZ POLAT’LA DEVAM DEDİ

Nevşehir Şubemizin Genel Kurulu’na Genel Başkan Yardımcılarımız Himmet Bayar, İdris Baykan, Mustafa Örnek, Abdülaziz Aslan, Aksaray Şube Başkanımız Rıfat Kaya, Hatay Şube Başkanımız Feleytun Fatih Gönç, Muğla Şube Başkanımız Yusuf Dural, Niğde Şube Başkanımız Ebuzer Doğan, Mersin Şube Başkanımız Şemsettin Karadoğan, Sivas Şube Başkanımız Adem Yaşin, Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Kayseri Şube Başkanımız M. Faruk Doğan ve Kırşehir Şube Başkanımız Yasin Yücesan katıldı.

Nevşehir Şubemizin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Şube Başkan Vekili Ersin Kum, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serhat Yolalaner, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahattin Çağlar, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hanefi Toprakkar, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Öztürk, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf An.