Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk Gaziantep’te Teşkilatla Bir Araya Geldi
09 Mart 2024, Cumartesi

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nin İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantıda teşkilat mensuplarına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, sendikacılığın önemini anlattı. Kuluöztürk, “Sendikacılık hak arama mücadelesidir, emeğin ve alın terinin değerini bilmektir. Çok şükür emek vererek, alın teri dökerek bugünlere geldik. Sağlık-Sen işte böyle bir mücadelenin eseridir. Sağlık-Sen onurlu bir mücadelenin adıdır” dedi. 

“Ailemize 5 bin 676 Yeni Üye Dahil Oldu”

Her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının menfaatlerinin düşünerek hareket ettiklerini söyleyen Kuluöztürk, “Görev geldiğimiz günden bu yana kimseyi ötekileştirmedik. Her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın geleceğine katkı sunmak için çaba gösterdik. Bu durum da zaten sahada net bir şekilde görülüyor. Her geçen gün üye sayımızı artırıyoruz. Şubat ayında 5 bin 676 yeni üyemiz ailemize dahil oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.  

“Daha Çok Projeyi Hayata Geçireceğiz”

“Gücümüzü ve enerjimizi teşkilatımızdan alıyoruz” diyen Kuluöztürk, bu gücü ve enerjiyi üyelere hizmet etmek için kullandıklarını ifade etti. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve projeleri anlatan Kuluöztürk, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik, özlük ve sosyal haklarının gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Aynı zamanda da sosyal sendikacılık anlayışıyla üyelerimize dokunan, onlara destek olacak hizmetleri hayata geçiyoruz. Bu amaç doğrultusunda Gaziantep’te açtığımız Sağlık-Sen Market hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Kuluöztürk, bugüne kadar büyük başarılara birlikte imza attıklarını söyleyerek, “Daha çok projeyi hayata geçirerek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Gaziantep Şube Başkanı Arayıcı: Sağlık-Sen Marketi Açmanın Gururunu Yaşıyoruz

Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, “Sağlık-Sen olarak en büyük gayemiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın refah seviyesini artırmaktır. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız gülerse Türkiye güler anlayışıyla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Sağlık-Sen Marketi açmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Arayıcı, kar amacı gütmeden bu hizmeti sunacaklarının altını çizdi. Markette üyelere özel indirimler gerçekleştireceklerini belirten Arayıcı, vatandaşlarından indirimden yararlanabileceğini söyledi. 

PAYLAŞ :